WASON - Onsdag 25.februar 2015 Skriv ut
Skrevet av Harold Misund   
torsdag 12. mars 2015 14:07

 

 

Antall : 31 deltakere på ettermøte

Tema - Årsmøte etterfulgt av smaking av vin og ost

 

Etter Årsmøte ledet styreleder Jan Kristensen oss igjennom smaking av de resterende fem vinene fra klubbens vinkjeller, samt to hvite.

Som følge, ble det servert ost og loff.

Vin fra vinkjelleren - alle er utsolgt fra vinmonopolet. De som var tilstede fikk en uforglemmelig smaksopplevelse.

Chateau de Reignac 2007, Bordeaux.

Reigac 2005, Bordeaux

Chateau Malescasse 2000 Haut-Medoc Bordeaux

Chateau Leret Monpezat 1998

Pio Cesarre Barolo 2000

I tillegg ble de servert en tørr og en søt hvitvin

Assyrtiko, tørr hvitvin fra Santorini, Hellas. Ung, saftig og konsentrert med preg av moden frukt.

 Chateau Septy, søt hvitvin - 105,9 g/l. preg av aprikos, honning og sitrus.

 

Ost

Brie de Meaux, laget av ku melk - rik og kremet fra byen Meaux

Morbier, halvhard ost fra Jura. Tidligere ble denne osten laget av morgen og kveldsmelken adskilt av ett lag
med aske. I dag er produksjonsmetoden litt annerledes, men askelaget er beholdt.

Saint Agur, blåost laget av kumelk fra landsbyen Beauzac.

Samt fikenmarmelade og hvitt brød.

 

På bildene ser dere også - Same Young Punks Passion has Red Lips - South Australia og Saes Dao -

Portugal. Dette var reserve viner som ikke ble servert.

 

Kvelden ble avsluttet med en flott quiz omhandlende mat og vin og litt annet. Komponert og

presentert av Martin.

 

Kvelden var gjennomført i WASON`s ånd - hyggelig og innholdsrik

 

 

 

 

 

Sist oppdatert torsdag 12. mars 2015 14:54